Portretfotografie

Zakelijke Portretfotografie

Een foto is vaak het eerste dat mensen van u zien. Een goede eerste indruk is onuitwisbaar! Een goede foto is professioneel en doeltreffend. Waar wordt deze foto gemaakt? Bij u op de werkvloer, in uw kantoor of met herkenbare bedrijfsonderdelen kan een goede plek zijn. Zo zorgt u ervoor dat potentiële klanten alvast iets van uw bedrijf zien. Een extra voordeel is dat niet u maar de fotograaf reist, wat u weer tijd oplevert.
“Jan heeft voor tijdschrift Allergie en Voeding prachtige portretfoto’s gemaakt. Je ziet dat hij écht contact heeft met de persoon op de foto. En ook belangrijk: de samenwerking is zeer plezierig.” Redactie Allergie & Voeding

Studio Fotografie Op Locatie

Studio Fotografie Op Locatie

Een fotostudio op locatie, met een zwarte of witte achtergrond, zorgt voor een rustige uitstraling. De foto wordt fris en clean. De aandacht ligt op de persoon. Een witte achtergrond zorgt er ook voor dat de foto makkelijk kan worden gebruik voor uw website of magazine. De fotograaf neemt zelf alle benodigdheden zoals achtergrond en licht mee.

Bent U Opzoek Naar Een Fotograaf Op Locatie?
Neem contact op!

“Ik had een nieuwe profielfoto nodig voor mijn LinkedIn pagina. Van nature ben ik niet zo fotogeniek, maar Jan wist een paar mooie plaatjes te schieten. Ik ben blij met het eindresultaat! Thanks Jan!”
Christiaan Kwint

Waarom Een Studio Op Locatie?

Een mobiele studio op uw locatie biedt vele voordelen. Uw medewerkers hoeven niet te verplaatsen, wat veel reistijd scheelt. Door in een keer iedereen te portretteren, ontstaat er een uniform beeld wanneer de foto’s naast elkaar worden gezet. 

PRIJZEN

Studio
On
Tour

Benodigdheden Studio Op Locatie

  • een oppervlakte van +- 30 m2
  • een afgesloten ruimte geeft rust voor degene die wordt gefotografeerd

Groepsfoto's